Home » » ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ!!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ!!!!

Written By Unknown on 28/09/2012 | 5:12:00 pm


Source: gazzetta.gr

Με αφορμή τον οίκο ανοχής «Σούλα» που έγινε χορηγός στη φανέλα του Βουκεφάλα Λάρισας, αλλά και ενός γραφείου κηδειών που θα διαφημίζει στον Παλαιόπυργο Τρικάλων το gazzetta.gr προσπάθησε να βρει τους πιο περίεργους χορηγούς σε φανέλες ποδοσφαιρικών ομάδων.

Θυμίζουμε πως στη Θεσσαλία, ο οίκος ανοχής που ονομάζεται «Οίκος Εποχής Σούλα», αυτό δηλαδή που γράφει και η φανέλα της ομάδας Βουκεφάλας Λάρισας και θα τον διαφημίζει στη φανέλα της για όλη την επόμενη αγωνιστική περίοδο!
Ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής ξεκίνησε τη λειτουργία του το καλοκαίρι και στα εγκαίνια είχε παραστεί και η Τζούλια Αλεξανδράτου κόβοντας την κορδέλα των εγκαινίων στις 13 Ιουλίου. Μάλιστα, στον χώρο βρέθηκαν περίπου 3.000 άνθρωποι (!) και άνοιξαν 37 κιβώτια ουίσκι. Η ιδιοκτήτρια Χρυσούλα, ρωτήθηκε γιατί το ονόμασε «οίκο εποχής» και όχι «οίκο ανοχής» και είπε ότι θέλει το επάγγελμα της να ξεφύγει από τις ταμπέλες, τα στερεότυπα, τα σοκάκια και το σκοτάδι! Η διαφήμιση έφερε και γούρι στην ομάδα, καθώς επικράτησε με 3-2 στο φιλικό του Ομόλιου.

Θα τους κάνουμε... κηδεία! Εντύπωση προκάλεσε και ο χορηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα από το Παλαιόπυργο Τρικάλων καθώς είναι ένα τοπικό γραφείο τελετών και έντυσε τους παίκτες στα μαύρα με έναν τεράστιο μωβ σταυρό στο μπροστινό μέρος της μπλούζας! Πάντως, η ΕΠΣ Τρικάλων (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Τρικάλων) ζήτησε από το Σωματείο να αποσύρει την φανέλα επειδή «προσβάλλονται θρησκευτικά σύμβολα και συγκεκριμένα ο Σταυρός».

Ήχησε... Sirina Την αρχή στις περίεργες χορηγίες στην Ελλάδα είχε κάνει η εταιρία παραγωγής πορνό «Sirina» το 2011 διαφημίζοντας τον Ερμή Ζωνιανών. Η ποδοσφαιρική ομάδα των Ζωνιανών έγραψε πέρσι την κορυφαία σελίδα στα 48 χρόνια ιστορία της κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας στον νομό Ρεθύμνης.
Ο Δημήτρης Σειρηνάκης κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες, λόγω των ταινιών του με τις Τζούλια Αλεξανδράτου και Μαριάννα Ντούβλη, να θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες.

Ταβέρνα: «Λίγο κρασί... λίγο θάλασσα» Αναμφισβήτητα οι πιο περίεργοι χορηγοί υπάρχουν στις τοπικές κατηγορίες καθώς διαφημίζονται μαγαζιά των ομάδων κάθε περιοχής και από τους πιο... σπάνιους είναι του ΑΟ Καμινιών. Η ομάδα της Β’ΕΠΣΗ έχει χορηγό τη γνωστή Ταβέρνα: «Λίγο κρασί…λίγο θάλασσα...» και οι ταχυμεταφορές «creta sport».
Σουβλατζίδικο στην ΑΕΚ
Αφήνουμε για λίγο τα ποδοσφαιρικά, όμως, μένουμε Ελλάδα. Στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ επίσημος χορηγός είναι το γυράδικο IDEAL που βρίσκεται δίπλα στο γκρεμισμένο γήπεδο του «δικεφάλου». Το εστιατόριο IDEAL ΓΥΡΑΔΙΚΟ θα διαφημίζεται στο τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της Ενωσης.

Ήπειρος - Αναγέννηση Άρτας Η «ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ» θα είναι κοντά στο χάντμπολ γυναικών της Αναγέννησης Άρτας, μετά από συμφωνία των υπευθύνων με την γνωστή εταιρεία, η ονομασία της οποίας θα είναι πλέον: Φέτα Ήπειρος - Αναγέννηση Άρτας.

Spiderman του Ιμπαγάσα! Πάντως, περίεργοι χορηγοί σε φανέλες ομάδων δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει μείνει στην ιστορία για έναν χορηγό της το 2004. Η ομάδα τότε του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε συμφωνήσει με τη κινηματογραφική εταιρία Columbia Pictures και σχεδόν κάθε εβδομάδα είχε στο μπροστινό μέρος της φανέλας της μια ταινία. Εντύπωση πάντως είχε προκαλέσει ο Spiderman 2!





Έπιναν βότκα στη Σκάρμπορο

Η Σκάρμπορο ήταν μια ομάδα της Κόνφερενς της Αγγλίας που έκλεισε τα ρολά της τη σεζόν 2006-07. Πάντως, μέχρι τότε είχε κάνει κάτι για να γραφτεί για πάντα στην ιστορία. Η αγγλική ομάδα είχε χορηγό στη φανέλα της την βότκα «Black Death» (μαύρος θάνατος), όμως, η εμφάνιση της αποσύρθηκε το 1990 για προφανείς λόγους.





Γενειάδα για Κένταλ

Η Κένταλ Τάουν δεν έβρισκε χρήματα και αποφάσισε να βρει έναν οποιοδήποτε χορηγό για να διαφημίσει στην φανέλα της. Η αγγλική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με μία αμερικάνικη εταιρεία η οποία ονομάζεται «Rosetta» και φτιάχνει ένα προϊόν το οποίο το ονομάζουν η «γενειάδα Beardie» (Beard Beardie). Πρόκειται για σκούφο με ενσωματωμένη γενειάδα και οι παίκτες της Κένταλ αναγκάστηκαν να κάνουν φωτογράφιση, αλλά και να προπονηθούν με αυτό το προϊόν για να το προωθήσουν. Στο συμβόλαιο που υπέγραψαν αναφέρεται ότι υποχρεούνται να φοράνε τη γενειάδα στα τρένα και στα λεωφορεία, όπου θα επιβιβάζονται για να πηγαίνουν στα γήπεδα που θα αγωνίζονται.















Share this article :

+ comments + 4 comments

26 February 2013 at 13:24

Wow, great blog.Really looking forward to read more. Really Cool.
Sportwetten

27 October 2014 at 00:29

If you want to make real money in a long term from soccer betting tips just go to www.footballadvices.com ,the only one site that really can guarantee you steady profit in a long term

13 January 2015 at 22:53

If you want to make real money from soccer betting just follow our professional services on www.asiansoccerpicks.com

22 June 2016 at 18:30

Get full time income following the professional tipsters daily and we can guarantee you long term success with us - www.betswizard.com

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger