Home » » GOOD DAY for us yesterday

GOOD DAY for us yesterday

Written By Unknown on 12/09/2012 | 12:55:00 pm

Very good day for us yesterday with 4/5 from Joker and 7/9 for my e-mail tips (2 of Russia odd 1,95...... 2-3 goals Norway odd 2,0 ..... Serbia with handicap 2,25 ...... Bulgaria 1 odd 1,7 ..... Bosnia with handicap 1,7 ..... Switzerland 1 with handicap 1,75 and 2 of Germany 1,4 losing only OVER of Poland 2-0 and G/G Cyprus 1-0).

For e-mail tips contact us here: astyanaktas2005@yahoo.com

Πηγή : www.contra.gr

Δίδυμο υψηλών επιδόσεων αυτό του Σωτήρη Νίνη με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο συνδυασμός των δύο προσέφερε δύο γκολ στην Εθνική ομάδα που ντούμπλαρε τις νίκες της στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 (2-0). Οι ακίνδυνοι Λιθουανοί άντεξαν ένα ημίχρονο.

Εικόνα αγώνα:
Λίγες ευκαιρίες, επιπόλαια γεμίσματα στο πουθενά, καθόλου υπομονή και 45 λεπτά που η πολυπρόσωπη άμυνα των Λιθουανών κράτησε με σχετική ευκολία το μηδέν. Μια κεφαλιά του Γκέκα, ένα φάουλ του Νίνη που απέκρουσε με δυσκολία ο Καρτσεμάρσκας και ένα σουτ του Φορτούνη ήταν οι τρεις περιπτώσεις που η κακή εθνική του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε σκοράρει.
Ο Φερνάντο Σάντος έκανε μια «μίνι έκπληξη» και αντί του Μήτρογλου προτίμησε το Νίνη για παρτενέρ του Γκέκα στην κορυφή της επίθεσης. Ο μεσοεπιθετικός της Πάρμα δεν κινήθηκε αποτελεσματικά εντός περιοχής, ούτε ως δεύτερος φορ. Οι μοναδικές περιπτώσεις που ο Νίνης βοηθούσε ήταν όταν τραβιόταν στα άκρα.
Το πρώτο μέρος είχε παρόμοια εικόνα με τον αγώνα στη Λετονία, μόνο που τώρα δεν υπήρχε ο Σαμαράς, ο οποίος άλλαξε τον ρου του αγώνα στη Ρίγα με τις κινήσεις εντός -και κυρίως εκτός- περιοχής.
Ο Σάντος κοιτώντας στον πάγκο κατέληξε στην επιλογή του Μήτρογλου με την εθνική να αρχίζει το δεύτερο μέρος με ένα πιο ορθολογικό σχήμα: Νίνης δεξιά, Φορτούνης αριστερά, Τζιόλης-Κατσουράνης στα χαφ και Γκέκας-Μήτρογλου στην επίθεση.
Στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους, και μετά από υπομονετικό γύρισμα της μπάλας, ο Τοροσίδης σέντραρε με ακρίβεια στο δεύτερο δοκάρι και ο Μήτρογλου με κεφαλιά άγγιξε το γκολ. Όμως ο τερματοφύλακας των Λιθουανών έκανε τη δεύτερη καθοριστική του απόκρουση στον αγώνα.
Στην επόμενη μεγάλη ευκαιρία ο Μήτρογλου με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά) είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Στην επαναφορά, όμως, ο Νίνης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, με τακουνάκι απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό και με δυνατό δεξί σουτ στην απέναντι γωνία άνοιξε το σκορ. Το 1-0 πανηγυρίστηκε έντονα, κυρίως ως ένα σημάδι ανακούφισης για μια εθνική που δυσκολευόταν αρκετά απέναντι στην οργανωμένη άμυνα των Λιθουανών.
Μετά το 1-0 δεν υπήρξε καμία δραματική αλλαγή στην εικόνα της εθνικής που συνέχιζε να βρίσκει με δυσκολία διαδρόμους προς την εστία της Λιθουανίας. Σε μια από τις σπάνιες, πάντως, φορές που τα κατάφερε, σκόραρε ένα ωραίο γκολ μετά «1-2» του Μήτρογλου με το Νίνη και εξαιρετικό τελείωμα του επιθετικού του Ολυμπιακού.
MVP:
Ο Σωτήρης Νίνης με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ σε ένα σημείο που η Ελλάδα έμοιαζε πελαγωμένη με το ταμπούρι των Λιθουανών. Ο μεσοεπιθετικός της Πάρμα ήταν αυτός που έβγαλε και την ασίστ στο γκολ του Μήτρογλου.
Κλειδί του αγώνα:
Η είσοδος του Μήτρογλου στο δεύτερο μέρος είχε δραστικά αποτελέσματα για την εθνική. Ο νεαρός φορ έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του με κεφαλιά στο δοκάρι πριν το 1-0 και άψογο τελείωμα στο 2-0.
Αδύναμος κρίκος:
Ο Φάνης Γκέκας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και σε πολλές περιπτώσεις τα έβαλε με τον εαυτό του. Ο επιθετικός της Λεβάντε ήταν μέσα στις φάσεις αλλά δεν του βγήκαν τα τελειώματα. Αν αυτό είχε συμβεί τότε η νίκη ίσως είχε έρθει νωρίτερα.
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger