Home » » Η Irina Shayk φωτογραφίζεται για εταιρείες εσωρούχων

Η Irina Shayk φωτογραφίζεται για εταιρείες εσωρούχων

Written By Unknown on 20/09/2012 | 12:49:00 pm

Πηγή: www.newsbeast.gr

Ποζάρει με χάρη στον φωτογραφικό φακό, με το εκπληκτικό σώμα της και το σαγηνευτικό βλέμμα της να ανεβάζουν το θερμόμετρο! Η εκρηκτική Irina Shayk κοπέλα του Ronaldo φωτογραφήθηκε με τα εσώρουχα για μία νέα κολεξιόν, αναδεικνύοντας με τη σιλουέτα της διαφορετικά σετ, ολόσωμα εσώρουχα και ζαρτιέρες.

Οι φωτογραφίες αποτελούν τμήμα της καμπάνιας για τις εταιρείες Lascana and La Clover και αναμένεται να χαρίσουν στην 26χρονη από τη Ρωσία ακόμα περισσότερους θαυμαστές…

Για κακή τους τύχη ωστόσο, το κορίτσι έχει εδώ και δύο χρόνια σχέση με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo. Γνωρίστηκαν στην κοινή φωτογράφιση για τη Armani Exchange και η Irina επιμένει πως ο Cris είναι ο μόνος που τη βλέπει γυμνή.

Το μοντέλο δεν έχει σταματήσει να δέχεται προτάσεις για γυμνή φωτογράφιση και επίσης δεν έχει σταματήσει να τις απορρίπτει. «Δεν θα φωτογραφιζόμουν ποτέ στο Ρlayboy. Ναι, είμαι μοντέλο εσωρούχων αλλά έχω φινέτσα. Το περιοδικό μου προσέφερε πάρα πολλά λεφτά πέρσι αλλά εγώ είπα ‘Αποκλείεται!’», λέει.

Σε αντίθεση με πολλά μοντέλα η Irina αρνείται να λιμοκτονήσει για να διατηρήσει τη σιλουέτα της. Αντ’ αυτού πηγαίνει γυμνάζεται τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα.

«Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις την υγεία σου. Προπονούμαι πολύ, μου αρέσει το boxing και το pilates αλλά επίσης τρώω υγιεινά και πίνω πολύ νερό. Το πιο σημαντικό όμως είναι να είσαι χαρούμενος και να αγαπάς το σώμα σου», καταλήγει.

Οι φωτογραφίες πάντως δείχνουν να δικαιώνουν πλήρως τις επιλογές της…









Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger