Home » » ΔΕΝ Schal(k)epse!

ΔΕΝ Schal(k)epse!

Written By Unknown on 19/09/2012 | 11:45:00 am

Πηγή: www.gazzetta.gr


Προβλήματα σε όλους τους τομείς
Είναι εμφανές ότι αρκετοί δεν περίμεναν ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ξεκινούσε τον αγώνα με την Σάλκε με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, τον Μανωλά βασικό κεντρικό αμυντικό καθώς και ότι θα άφηνε εκτός του αρχικού σχήματος τον Ιμπαγάσα. Ο Πορτογάλος όμως είχε στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο πλάνο για τον Ολυμπιακό και αυτό προσπάθησε να εφαρμόσει.
Άλλωστε ο τεχνικός των Πειραιωτών κατέστησε σαφές στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ότι δεν θα άλλαζε τίποτα στην διάταξη της ομάδας, κάτι που ορθώς έπραξε αφού το σωστό είναι να υπερασπίζεσαι τις επιλογές σου ως προπονητής. Σίγουρα το πρόβλημα στον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης δεν ήταν μόνο κάποια πρόσωπα (σ.σ. όπως οι Μασάντο, Φουστέρ και Γκρέκο που δεν βοήθησαν) αλλά και το σύνολο.
Οι Πειραιώτες μετά από μία αρκετά καλή προσπάθεια στο πρώτο 35λεπτο έβγαλαν στην συνέχεια ένα αρνητικό πρόσωπο αμυντικά και όχι μόνο, καθώς είχαν προβλήματα και στον άξονα και στα χαφ τους. Ειδικά στο Β' μέρος η διαφορά με την Σάλκε ήταν τέτοια που οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί συνολικά τρία ή και παραπάνω τέρματα.

Το πιο σοβαρό για τους ερυθρόλευκους ήταν ότι έμοιαζαν να μην έχουν πλάνο και αγωνιστικό προορισμό στο παιχνίδι. Απέναντι σε μία ομάδα που ήξερε το τι ζητούσε αλλά και το πως θα το πάρει, μία ομάδα που έπαιζε με σοβαρότητα, ποιότητα, ηρεμία και δίχως άγχος έδειχναν ώρες ώρες να τα έχουν... χαμένα.
Ακόμα και οι ευκαιρίες για γκολ που χάθηκαν από μεριάς Ολυμπιακού, όπως εκείνη του Μασάντο έπαιξαν τον ρόλο τους. Εκτός των άλλων βγήκε και πάλι πρόβλημα σε στημένες φάσεις, έλλειψη πρέσινγκ, ταχύτητες που δεν ήταν οι ανάλογες αλλά και μη πρέπουσα ανάπτυξη και δημιουργία φάσεων. Ομάδα που δεν πιέζει όσο χρειάζεται και αφήνει χώρους σε ποιοτικούς και τεχνίτες παίκτες πάντα θα έχει... μπελάδες σε μία αναμέτρηση.
Χρόνος για αλλαγή εικόνας υπάρχει
Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως βρίσκεται ακόμα στην αρχή του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ότι έχασε ένα παιχνίδι με αρνητική απόδοση δεν σημαίνει πως αποκλείστηκε κιόλας από την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Ζαρντίμ και οι παίκτες είναι και αποφασισμένοι αλλά και πεισμωμένοι μετά την ήττα από την Σάλκε.
Ο Πορτογάλος φρόντισε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του και στην ανάπαυλα του αγώνα αλλά και μετά από αυτόν. Το μήνυμα και το πνεύμα του να είναι πως κανείς δεν πρέπει να παρατήσει τίποτα και πως όλοι μαζί οφείλουν να συμπορευθούν με αποφασιστικότητα για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Περιμένουν και πιστεύουν σε βελτίωση
Από εκεί και έπειτα κυρίαρχο αντικείμενο συζήτησης των παραγόντων του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να μην ήταν το ματς με την Σάλκε και η απόδοση της ομάδας. Στο λιμάνι περιμένουν βελτίωση της ομάδας και πιστεύουν πως αυτή θα έρθει σύντομα. «Σίγουρα δεν είμαστε στο καλύτερό μας σημείο. Αναμφίβολα δεν έχουμε κάνει καλά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Όμως έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και είναι δεδομένο πως θα βελτιωθούμε. Στην Ευρώπη θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να κάνουμε όσο πιο καλά ματς γίνεται με έναν ρεαλιστικό στόχο να είναι να προσπαθήσουμε να πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ», σχολίαζαν σχετικά άνθρωποι του συλλόγου.
Ας μην ξεχνάμε πως στον Ολυμπιακό δίνουν μεγάλη βαρύτητα αλλά και προτεραιότητα στις εγχώριες διοργανώσης. Πάντα πρώτος στόχος του είναι η κατάκτηση του νταμπλ και μετά μία καλή πορεία σε επίπεδο Ευρώπης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχίσουν να... μάχονται σκληρά στον όμιλό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και όπου βγει...
Κόσμος για... φίλημα
Ο κόσμος του Ολυμπιακού για ακόμα έναν αγώνα ήταν για... βραβείο. Ο 12ος παίκτης της ομάδας γέμισε το γήπεδο, φώναξε με όλη του την δύναμη και στήριξε τα μέγιστα τους παίκτες. Κάποιες αποδοκιμασίες προς το τέλος του αγώνα καθώς και μετά την λήξη του είναι λογικές μέσα στην πίκρα που είχαν οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας αφού ήθελαν και περίμεναν κάτι καλύτερο από το τελικό 1-2.

Και οι οπαδοί της Σάλκε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Τραγούδησαν για την αγαπημένη τους ομάδας ενώ αφότου τελείωσε το ματς έμειναν στις θέσεις τους και αποθέωσαν παίκτες και προπονητή της Σάλκε για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος μέσα στο Καραϊσκάκη.





Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger