Home » , » Ο Ρότσα τον ζωντανεύει

Ο Ρότσα τον ζωντανεύει

Written By Unknown on 03/12/2012 | 11:53:00 am

Ο Τάσος Νικολογιάννης δίνει στο blog του έμφαση στην θετική επίδραση που έχει στον Παναθηναϊκό η παρουσία του Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο του.
Το να κερδίζεις τον φετινό Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη δεν είναι και μικρό πράγμα. Ειδικά όταν εσύ σαν ομάδα από την αρχή της σεζόν δείχνεις , ότι είσαι σε μία χειμερία νάρκη μέχρι την αλλαγή στον πάγκο. Ο Παναθηναϊκός με τον Ρότσα έχει τις νίκες με ΠΑΟΚ, Μάριμπορ, Πανιώνιο και ενδιάμεσα με την Προοδευτική στο κύπελλο, που δεν το λαμβάνω υπόψη μου λόγω διαφοράς δυναμικότητας.
Μόνη ήττα ήρθε στον Πλατανιά με τον Αρετόπουλο να δίνει ένα πέναλτι στην ομάδα των Χανίων, που μόνο αυτός είδε και ο βοηθός Δημητριάδης δεν άφησε τον Τοτσέ να σκοράρει από κανονική θέση. Στη Νέα Σμύρνη αποδείχθηκε ότι η ήττα από τον Πλατανιά ήταν μία παρένθεση( και σε κακή απόδοση αφού πέρα από την διαιτησία από την ομάδα έλειπε η ενέργεια), αφού πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, ότι ο Πανιώνιος ήταν και πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος.

Ο Ρότσα ζωντανεύει τον Παναθηναϊκό, μεταδίδει ενέργεια και θετική αύρα στους παίκτες του και αυτοί το βγάζουν στο γήπεδο. Πλέον βλέπεις τον Παναθηναϊκό και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα , δεν ....κουράζεσαι από αυτό που βλέπεις. Δεν σου έρχεται να κλείσεις την τηλεόραση , η να φύγεις από το γήπεδο. Το δεύτερο είναι, ότι σε κάθε παιχνίδι αναδεικνύονται και νέοι πρωταγωνιστές. Στη Νέα Σμύρνη ήταν ο Πετρόπουλος, που πέτυχε το πρώτο καθοριστικό γκολ και πλέον ξέρει, ότι αν δεν πάει καλά δεν θα πει ο προπονητής του , ότι « εγώ τα λέω οτι δεν κάνει», αλλά θα έχει και νέα ευκαιρία από τον Ρότσα, που ψάχνει να πάρει ότι καλύτερο γίνεται από τους παίκτες του.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά δίνει και ρόλους ο Ρότσα . Ο Σισοκό εξελίσσεται σε έναν εξαιρετικό εσωτερικό χαφ με συμμετοχή και ανασταλτικά, αλλά και στην δημιουργία και δεν παίζει στα άκρα της επίθεσης. O Μαυρίας καθιερώθηκε και κάνει πιο γρήγορη την ομάδα. Ο Βύντρα πέτυχε το εξαιρετικό δεύτερο γκολ, όχι τυχαία. Ο προπονητής του του ζήτησε να σουτάρει, όπως το ίδιο ζητάει από τους άλλους παίκτες, όταν βρεθούν σε θέση βολής.
Προσοχή , δεν λέω ότι ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που θέλουμε να βλέπουμε(προλαβαίνω κάποιους που θα γράψουν ότι θέλουν από κάτω). Λέω, ότι είναι βελτιωμένος με τον Ρότσα και κυρίως έχει ζωντάνια σαν ομάδα και περισσότερους παίκτες ενεργούς και αρκετούς βελτιωμένους. Και επίσης με τον Ρότσα το μυαλό των παικτών είναι πως θα βάλουν γκολ και η ομάδα κάνει ευκαιρίες. Η νίκη στη Νέα Σμύρνη θα δώσει ηθικό και ψυχολογία στην ομάδα για τα ματς με Τότεναμ και Ολυμπιακό, που ακολουθούν.
ΥΓ: Χθες ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ και τελικά το, πήρε το παιχνίδι. Με αυτές τις ομάδες, όταν προηγείσαι συνήθως κερδίζεις. Την προηγούμενη εβδομάδα στα Χανιά αν μέτραγε το γκολ του Τοτσέ πάλι νικητής θα έφευγε ο Παναθηναϊκός.
ΥΓ2 :Για να τα λέμε όλα νομίζω ότι ο Ρότσα αργεί να κάνει την πρώτη του αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Ο Σο θα έπρεπε να μπει πιο νωρίς (προηγήθηκε η αλλαγή του Πετρόπουλου)για να δώσει φρεσκάδα στον άξονα, αφού είχε βγει κούραση και στον Σισοκό και ο Χρισατοδουλόπουλος δεν έπαιζε ομαδικά.
Share this article :

+ comments + 6 comments

Anonymous
10 June 2013 at 18:55

Someone necessarily assist to make severely posts I'd state. That is the very first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the analysis you made to make this actual put up extraordinary. Great process!

Feel free to surf to my web site; best cellulite treatment

8 July 2013 at 03:05

great post guys ... many likes from greece !!! στοίχημα

2 August 2013 at 15:03

I like this sports so much. So I have very important news about Sports

1 October 2013 at 14:53

You can also make use of reside loading products and services to put together some sort of pay-per-click affair. That way any individual who needs NFL Live Streamingto watch ones affair will have to initial spend ones price then they will be awarded having access to the reside online video steady stream.

25 May 2014 at 14:53



There are plenty of positive role models in the NFL. These players aren't the focus of media. After all why would you run a story on a children's charity when a sexy gun charge is live stream free available. While this is a problem of society, the players are still responsible for their actions.

20 February 2022 at 20:02

great post guys

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger