Home » » Μήπως είναι στημένος ο Αλαφούζος;

Μήπως είναι στημένος ο Αλαφούζος;

Written By Unknown on 20/12/2012 | 11:05:00 am

Source: www.gazzetta.gr

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αναρωτιέται φωναχτά αν ο Αλαφούζος είναι άνθρωπος του Μαρινάκη και αναλύει τις περιπτώσεις Βύντρα, Σπυρόπουλου, Λάζαρου και Ρότσα.


Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Έρχεται ένας άνθρωπος στο ποδόσφαιρο, νέος, τεχνοκράτης, με ιδέες. Διώχνει τον αρχηγό Καραγκούνη, αφήνει μερικούς ακόμα να φύγουν και βάζει τους οπαδούς μπροστάρηδες στην οικονομική εξυγίανση της ομάδας, τη στιγμή που η ανεργία φτάνει στο 26% και ο κόσμος «πεινάει».
Στη συνέχεια, επειδή ο νέος αρχηγός Κατσουράνης τιμωρείται με κόκκινη, κατηγορείται ως διασπαστικό στοιχείο και απομακρύνεται με τη λέζα του «κλικαδόρου». Στηρίζει τον Φερέιρα ακόμα και όταν η μπάλα κάνει εμετό με τον τρόπο που την παίζουν οι παίκτες του και από την εμμονή του χάνει όλους τους στόχους.
Μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό δηλώνει πως ο Παναθηναϊκός είναι ισάξιος και επτά μέρες μετά οι «κύκλοι» του πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα που πέφτει στα μούτρα των Βύντρα, Σπυρόπουλου, Χριστοδουλόπουλου. «Είναι στημένοι» έλεγαν.
Το έπαιξαν στο στοίχημα; Είναι τσάτσοι του Τσάκα; Τι ακριβώς, δεν αναλύεται. «Ας μην έχαναν 3-0 από τη Βέροια» επαναλαμβάνει η φωνή του mr ΣΚΑΙ που ζητάει τα κεφάλια τους.
Όσο κι αν το ψάξει κανείς, δεν θα βρει άλλη εξήγηση. Αν ο Αλαφούζος ήταν απλά άσχετος θα είχε μια κάποια, έστω και παράλογη, εξήγηση αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση. Γιατί ένα λάθος μπορεί να κάνει, δύο ναι, τρία, επίσης, αλλά όλα τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό να είναι λάθος; Αν είναι άνθρωπος που τον έχει βάλει ο Μαρινάκης να διαλύσει τον Παναθηναϊκό θα ήταν πιο λογικό. Μήπως λοιπόν, είναι στημένος ο ίδιος;
Διότι είναι αλήθεια ότι ο Βύντρα σε κάποιον κανονικό Παναθηναϊκό θα είχε θέση στο γήπεδο μόνο αν έμπαινε σαν τον Τζίμι Τζαμπ. Ο Σπυρόπουλος είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική φούσκα μετά τον Ντιόγκο. Κι ο Λάζαρος όπως γράφαμε πρόσφατα όταν του έλεγαν να βάλει μυαλά αυτός άκουγε μαλλιά.
 Είναι όμως, αγωνιστικός ο λόγος που τους οδηγεί στην έξοδο; Και ποιος δίνει το δικαίωμα στον καθένα Αλαφούζο να... κυκλοφορεί για παίκτες της ομάδας του ότι ήταν στημένοι; Είναι άχρηστοι ποδοσφαιρικά; Θα το κρίνει ο προπονητής, θα τους αφήσει στον πάγκο, θα τους στείλει στην εξέδρα, κι αν είναι και προβληματικοί θα ζητήσει το κεφάλι τους. Να φύγουν όμως; Κάτι άλλο κρύβεται...
Ξέρετε τι κοινό στοιχείο έχουν όλοι όσοι καθάρισε ο Αλαφούζος; Ένα και μοναδικό! Ήταν ακριβοί! Για τον Παναθηναϊκό τύπου ΑΕΚ με παιδάκια (και ένα πασπάλισμα ξένων) που ονειρεύεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τέτοια βαριά συμβόλαια δεν έχουν θέση στην ομάδα του.
Δεν του βγαίνουν τα νούμερα, το χρέος είναι μεγάλο και η ήττα στη Βέροια του έδωσε την αφορμή που έψαχνε. Άλλωστε και οι τρεις κατά σειρά (Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος) θεωρούνται από μια μεγάλη μάζα άχρηστοι, λίγοι, τιτίκες. Δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα! Και το κριτήριο του κόσμου στις περισσότερες περιπτώσεις είναι αλάθητο.
Εννοείται πως ο Βύντρα μπορεί να λαμβάνει τη σήμερον ημέρα 700.000 ευρώ ετησίως μόνο αν έχει ατζέντη τον... Τζίγκερ. Ο Σπυρόπουλος δεν κάνει; ΟΚ! Ο Χριστοδουλόπουλος περπατάει; Μάλιστα. Άρα, για να φύγουν υπάρχουν καλύτεροί τους στο ρόστερ. Υπάρχουν; Σαφέστατα όχι. Όλα κι όλα λοιπόν.
 Άχρηστους ποδοσφαιρικά μπορεί να τους πει κάποιος, στημένους όχι (εκτός αν έχει αποδείξεις ή έχουν δώσει τέτοια δικαιώματα). Κι ίσως κάποιοι από αυτούς, με ειδική διαχείριση που είναι ειδικότητα του Ρότσα, να μπορούν να προσφέρουν περισσότερα απ' όσα μέχρι τώρα.
Του... ποιου Ρότσα όμως; Διότι ο Αλαφούζος θέλει να τον καθαρίσει κι αυτόν. Έναν ακόμα άνθρωπο που αποτελεί σύμβολο του συλλόγου, που μετάλλαξε τον Παναθηναϊκό σε κανονική ομάδα, θέλει να τον τελειώσει επειδή έχει άλλη γνώμη.
Εντάξει λοιπόν, ας πάρουμε στην πλάκα ότι ο Αλαφούζος είναι άνθρωπος του Μαρινάκη. Μπορεί κάποιος να δώσει μια κανονική εξήγηση για το τι συμβαίνει; Γιατί μπροστινός του Τζίγκερ όπως λένε, δε μπορεί να είναι. Ο Βαρδινογιάννης το «δούλευε» χρόνο με τον χρόνο για να διαλύσει ό,τι υγιές υπήρχε από το 2003 και μετά. Εδώ ο Αλαφούζος θα καταφέρει να τα κάνει όλα θάλασσα πριν συμπληρώσει εξάμηνο στο τιμόνι!
ΥΓ. Κριτική μπορούν να ασκήσουν οι πάντες στο ποδόσφαιρο. Αλλά να κάνουν και αυτοί που πρωτοστάτησαν στη φυγή Σισέ, Ζιλμπέρτο, Νίνη και τώρα να παριστάνουν τις κλαίουσες μαγδαληνές για τον Βύντρα και τον Σπυρόπουλο; Ο Κλιντ Ιστγουντ το έλεγε αλλιώς, αλλά εδώ κολλάει πιο πολύ αυτό που λέγαμε και στο σχολείο: Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κ...!
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. BETTHUR football bet blog, bet site στοίχημα, tipsters, livescores,odds - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger